Öğretmenleri Zübeyde Tekeş önderliğinde konsere hazırlanan öğrenciler oldukça heyecanlı olduklarını ifade ettiler.

Simge'den yeni şarkı Simge'den yeni şarkı

İkinci konserleri için çalışmalar yaptıklarını kaydeden altıncı sınıf öğrencisi Zeynep Büşra Karasu; “Piyano derslerine altı aydır devam ediyorum. Bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz ikinci resitalimiz olacak. İkinci heyecanımızı yaşıyoruz. 12 Haziran 2022 Pazar günü İskenderun Teknik Üniversitesinde gerçekleştireceğimiz resitalimize herkesi bekliyoruz.

Piyano çalarken tüm yorgunluğum gidiyor, çok mutlu ve huzurlu oluyorum. Küçüklüğümden beri hayalimdi piyano çalmak, çok seviyorum piyano çalmayı. Fikrimin İnce Gülü şarkısının notalarını kulaktan, dinleyerek bulmuştum, farklı şarkılar da çalabiliyorum” şeklinde konuştu.

Ekibin maskotu olan 10 yaşındaki Muzaffer Ayta da piyano çalmayı çok sevdiğini söylerken, konser için heyecanlı olduğunu da dile getirdi.

İskenderun’da çocuklara yönelik piyano ve flüt dersleri veren Zübeyde Tekeş, ikinci konserleri için çok heyecanlı olduklarını ifade ederek; “Bizim ikinci konserimiz olacak. Aynı heyecanı tekrar yaşıyoruz. Çocuklarla bu süreçte baya zorluk çektik, bazı günlerde ders yapamadık ama sonunda çocukların azimlerini ve piyanoyu ne kadar çok sevdiklerini gördüm. Her geçen gün ilgilerinin arttığını ve gitgide yeteneklerinin ortaya çıktığını gördüm. Çocukların her geçen gün çalışmalarını, azimlerini gördüğümde şunu dedim; ben onlar için ikinci bir konser yapmalıyım çünkü ilk etkinliğimizde çok mutlu olmuşlardı, ilk konserleriydi. Bu heyecanı tekrar yaşamaları için 12 Haziran’da bir konserimiz daha olacak. Gençlik Merkezinin İSTE Genç Ofisinde olacak konserimiz 12 öğrencimiz ile birlikte. Gençlik merkezimize de verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim