Yaklaşık 330 m² alanda bina, otopark ve çevre düzeni çalışmalarının iki ay gibi bir süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Kaymakam Musa Sarı, Mahalle Muhtarı Mehmet Bekçi ve teknik kontrolörler ile Müteahhit firma temsilcisi ile birlikte inşaatta yerinde incelemelerde bulunup teknik heyetten bilgiler aldı. Telefon ile İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat ile görüşmeler yaparak inşaatın gidişatı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Sarı, pandemi dönemi olması nedeniyle de sağlık yatırımlarının şu an için büyük önem arz ettiğini ifade ederek “İlçe Devlet Hastanesi ihalesinin de bugünlerde sonuçlandırılmak üzere. Yapımı devam eden aile sağlığı merkezinin tamamlanması ile bölge halkının başka mahallelere taşınmasını son bulacak” dedi.

Sağlık hizmetlerinin ayaklarına geleceğini de vurgulayan Kaymakam Sarı “Bu merkezin ilçemize kazandırılmasında emeği bulunan ve destek veren başta Sayın Valimiz Rahmi Doğan olmak üzere milletvekillerimiz, İl Sağlık Müdürümüz Mustafa Hambolat ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri ile tüm teknik heyete ve muhtarımıza teşekkür ederim. Şimdiden mahallemize hayırlı uğurlu olmasını temennisini ediyorum” diye konuştu.  

Editör: TE Bilisim