Ülkenin geleceği, umut dolu KİGA Dorf Anaokulu minik öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Anaokulunda gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarına öğrenciler, dünyanın çeşitli ülkelerini simgeleyen çocuk kostümleriyle katıldılar.

Doğayla baş başa çayır ve çiçeklerin içerisinde bir araya gelen Kiga Dorflu minikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını daha da anlamlandırarak dünyaya mesajlar vermeyi de ihmal etmediler.

Dünya çocuklarına duygu ve heyecan verici bir gösteri ile videolu verdikleri mesajlarında KİGA Dorf Anaokulu öğrencileri şunları söyledi: “Gün güneşli, insanlar neşeli gel sen de oyna KİGA Dorf okulunda. Sev dünyayı açılır her kapı, her bir çocuk da neşe, dostluk ve sevgi sığıyor her yere, gel katıl bize verelim el ele. Bugün bir başka aydınlık yeryüzü, dünyanın bütün çocukları gelip oynasınlar. Bugün ülkemin her köşesinde yine tüm çocuklar el ele. Kalpler sevgiyle dolsun. Dünya çocuk bayramı herkese mutlu olsun.”

Editör: TE Bilisim