Her zaman vatandaşların can ve mal güvenliği için görev başında olduğu belirtilen Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, birkaç gün önce İskenderun’da devriye gezerken bir vatandaşı intihar girişimine tanık olmuş ve olaya anında müdahale ederek vatandaşı kurtarmıştı.

İskenderun’da bir kez daha doğru zamanda doğru yerde bulunan HBB Zabıtası, meydana gelen trafik kazasında, kazaya karışan aracın içindeki vatandaşların araçtan güvenle çıkmasına yardımcı oldu.

Sabah saatlerinde İskenderun otoban girişinde meydana gelen kaza yerinde devriye görevi yapan HBB zabıta ekipleri, önlerindeki aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşen kazaya anında müdahale etti. HBB zabıta ekipleri, kaza sebebiyle zor anlayan yaşayan sürücüyü ve iki çocuğunu araç içerisinden güvenle çıkardı.

Zabıtalar daha sonra başka bir kazanın olmaması için bölgede gerekli güvenlik önlemelerini aldı. Kazayı hafif yarayla atlatan ve sürücüye ilk müdahaleyi yapan zabıta ekipleri sağlık ve trafik ekiplerine haber verdi.

 

Editör: TE Bilisim