Kaysar Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği’nin açılış törenine, AKP Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Diş Hekimleri Odası Başkanı Ahmet Karbeyaz, diş hekimleri ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Nadir Kaysar, davetlilere hem binanın tarihçesini hem de verilecek hizmetler konusunda bilgi verdi.

Davetliler, bu binanın atmosferiyle tedavide yaşanabilecek acılar hissedilmez’ yorumunu yapmaları dikkat çekti.

Psikiyatri hastaları tedavilerini aksatmadan oruç tutabilir! Psikiyatri hastaları tedavilerini aksatmadan oruç tutabilir!

Daha nice binayı bilenler ise, tarihi kurtaran Mehmet ve Nadir Kaysar’ı tebrik ederek, önemli ve örnek alınacak bir projeye imza attıklarını ifade ettiler.

Nadir Kaysar, kliniğin bölümlerini davetlilere gezdirirken, “Kliniğimizde, gelişen dental teknoloji, digital diş hekimliği ve digital laboratuvarcılığı birleştirerek her türlü hizmeti verebilmek için gerekli donanıma sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. İmplant cerrahisi, çocuk diş hekimliği, ortodontik tedavi, restoratif diş tedavisi ve estetik uygulamalarda hizmetler verebiliyoruz” bilgisini aktardı.

Kaysar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde Başhekimliği Diş Hekimi Adnan Metin Özal üstlenirken, kurucular diş hekimleri Burak ve Ahmet Kaysar, hastalara sağlık hizmeti verecek.

Editör: TE Bilisim