Kaymakam İskender Yönden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdir ve tensipleriyle, İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine gönderilen "Yılbaşında Sokağa Çıkma Kısıtlaması" ile ilgili ek genelgesi ve bu genelge kapsamdaki tedbirlere dikkat çekti.

Kaymakam Yönden, “İlçe Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği / koordinasyonuyla 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat: 21.00'dan itibaren 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat:05.00 'a kadar geçerli olacak şekilde "Sokağa Çıkma Kısıtlaması" kapsamda da ülke genelinde olduğu gibi İlçede de sıkı denetimler gerçekleştirilecek” dedi.

 

"112-155-156" çağrı numaralarına ihbarı yapılan ihlallerin ivedilikle mahallinde inceleneceğini vurgulayan Kaymakam Yönden “Taviz vermeksizin yasal gereğinin yapılması yönünde güvenlik güçlerimize talimat verdik.  Ayrıca herhangi bir alan veya mekanda yılbaşı eğlencesi, kutlama partisi v. b. etkinlikler yapılmaması konusunda da etkin bir denetim planının hazırlanmasını sağlayarak, bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş'in nezdinde kolluk kuvvetlerimizi yönlendirdi ve yılbaşı gecesine yönelik denetimlerin titizlik ve hassasiyetle gerçekleştirilmesi açısından ciddi bir çalışma düzeni hazırlandı” diye kaydetti.

 

Ayrıca Kontrol ve denetim görevinin yanı sıra İlçenin asayiş ve huzur çalışmalarına ilişkin de istişare yapan Kaymakam İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, ilgili birimler ve bağlı kuruluşların da işbirliğiyle herhangi bir aksaklık/mağduriyete meydan verilmemesi için gereken tedbir ve önlemler alındığını aktardı.

 

Editör: TE Bilisim