İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Kaymakam Sarı’nın ziyaretine basın mensupları da hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, ‘mesai arkadaşlığı yaptık’ dediği basın mensuplarından helallik isteyen Kaymakam Sarı basının desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını, bu anlamda İGC’den de herkesin desteğini gördüğünü ve ilkeli bir anlayışla karşılandığını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

 

Son dört ayda peş peşe hayatını kaybeden meslektaşlardan Semir Yazıcı ve Hilmi Diken’in de büyük değerler olduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Sarı, merhum gazetecileri de saygıyla andıklarını söyledi.

 

Arsuz’a yeni gelecek kaymakam arkadaşının belki kendisinin göremediği güzellikleri göreceğine de işaret eden Kaymakam Musa Sarı “Ben de gittiğim yerde öyle olacağım. Yer değişimleri önemli, ben Arsuz’dan güzel şeyler biriktirerek, mutlu ayrılıyorum” dedi.

 

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de Arsuz’a verdiği hizmetler için Kaymakam Sarı’ya teşekkür etti, basın olarak birlikte çalışmaktan büyük keyif aldıklarını belirterek yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilisim