İdlip’te zor şartlar altında bulunan insanların kış aylarını rahat geçirebilmeleri için kalın kıyafetler, farklı çeşitte giyim eşyaları, ayakkabı, bot, mont tarzında koruyucu giyim kuşam malzemelerinin toplandığı yardım kampanyası ülke genelinde gençlik merkezleri tarafından yürütülüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde başlattığı ve 81 ili kapsayan “Kardeşin ısınır dünya ısınır” yardım projesinde Lojistik üs olarak belirlenen İskenderun Gençlik Merkezi’ne yurdun dört bir yanından toplanarak gönderilen yardım malzemeleri gönüllü gençler tarafından tasnif ve kolileme çalışmaları yapılıyor.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde başlattığı, 81 ili kapsayan “Kardeşin ısınır dünya ısınır” projesi kapsamında 371 Gençlik Merkezindeki gençlerin yardımıyla kıyafet, gıda malzemelerinin toplandığını söyledi.

İskenderun’un “Kardeşin ısınır dünya ısınır” projesi kapsamında yurt genelinde toplanan yardımların lojistik merkezi olarak çalışmaları yürüttüklerini vurgulayan Keskin “Her gün koliler dolusu eşyalar İskenderun lojistik merkezimize teslim edilmektedir. Bizler İskenderun Gençlik Merkezi gönüllüleri, personellerimiz ve lider arkadaşlarımızla birlikte bu eşyaların tasniflemesini yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de Suriye’de zor şartlarda yaşayan, kıyafet anlamında birçok eksikleri olan kardeşlerimize göndermek istiyoruz. Bir TIR gönderdikten sonra, çalışmalarımız aralıksız edecek. Yurt genelinden yardımların lojistik merkezimize malzemeler geldikçe, çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.     

Editör: TE Bilisim