Uzun bir kamp dönemi sonrası ikinci lig takımı Kahramanmaraş spor ile Payas stadında oynadıkları hazırlık maçında ilk kez taraftarının karşısına çıkan İskenderunspor ortaya koyduğu futbolla ümit vadetti.

SICAK HAVA ŞARTLARINA

ALIŞMAMIZ LAZIM

Sahadan 1-1’lik skorla ayrıldıkları maç sonrası değerlendirme yapan İskenderun Teknik Direktörü Ümit Karan çok uzun bir kamp süreci yaşadıklarını vurgulayarak “İskenderun’daki aşırı sıcak hava şartlarına takım olarak uyum sağlamamız gerekiyor” dedi.

ZOR BİR GRUPTAYIZ

Grupta zorlu rakiplerin bulunduğunun altını çizen İskenderunspor Teknik Direktörü Ümit Karan “Zor bir gruptayız. İyi transferler oldu, bütün takımlara sağlıklı bir sezon diliyorum. Biliyorsunuz geçen sezon futbol çok büyük darbe gördü, covid’den dolayı, seyircisiz maçlar oynadık. Ne kadar mutluyuz ki bu kadar seyirci getirebiliyoruz. İnşallah ikiye üçe katlayarak artar, güzel maçlar seyrettireceğiz. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Dediğim gibi zor uzun bir maraton bizi bekliyor. Takımı en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Ufak bir eksik var, onu da haftaya tamamlayıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.     

Editör: TE Bilisim