Cumhuriyet Mahallesi sakinleri kilometrelerce uzakta bulunan Arsuz Merkezden belediye hizmetinin bir türlü sağlıklı bir şekilde kendilerine ulaşmadığını belirterek “Cumhuriyet Mahallesi 605 Sokak sakinleri olarak yıllardır çok rezil bir durumda yaşıyoruz. Yolumuzun asfaltsız stabilize olması nedeniyle, yazın tozdan, kışın da çamurdan perişan oluyoruz. Çocuklarımızı oyun için sokağa çıkaramıyoruz. Tozdan ve sinekten kapıyı, pencereyi açamıyoruz. Oy verip seçtiğimiz insanlardan sadece insanca yaşayacak hizmet istiyor ve bekliyoruz” dediler.

Yollarının asfalt olmaması nedeniyle toz yüzünden de evin önüne, balkona çamaşır asamadıklarını ifade ederek ev hanımları da çok ciddi sorun yaşadıklarını bu sorunun çözülmesi için kötü olan yolun asfaltlanmasını istediklerini söylediler.

Cumhuriyet Mahallesinin 611 sokak sakinleri de hizmet alamamanın sıkıntısını yaşadıklarını vurgulayarak şunları söylediler: “Huzura hasret kaldık. Yıllardır hizmet alamıyoruz. Buradaki yollarda çocuklar ciddi sorun yaşıyor ancak bizi duyan dinleyen kimse yok. Biz Karaağaçlıyız, Arsuz Belediyesinden hizmet alamıyoruz, çünkü hizmeti ilçe merkezine yapılıyor. Karaağaçlı olarak Belediyeden hizmet bekliyoruz"

Editör: TE Bilisim