Karaağaç Restoran’ın yeniden hizmete açılmasından dolayı düzenlenen sadede törene Arsuz kaymakamı Musa Sarı, İskenderun belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve davetliler katıldı.

 

        Pandemiden dolayı kısa tutulan davette konuşan Karaağaç restoran ortaklarından Eşref Keskin, kısa bir aradan sonra yeniden hizmet verecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Sektörde 40 yıla yakındır hizmet veriyoruz. Bazı sebeplerden dolayı kısa bir ara verdik. Bu aradan sonra yeniden hizmet verecek olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

 

        Eşref Keskin, pandemiye rağmen hizmete devam edeceklerini kaydederek “Pandemiden dolayı gelen yasaklar var. Biz de bu yasaklara uyarak perşembe ve Cuma günlerini restoranımızda hizmet vereceğiz. Ardından müşterilerimize paket servisi olarak hizmet vereceğiz” diye konuştu.

 

        İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı da, Karaağaç Restoran’ın bölgenin en köklü restoranı olduğuna işaret ederek “Yeniden hizmete girmeniz beni çok sevindirdi. Umarım bir daha ara vermezsiniz” şeklinde konuştu.

 

        Arsuz kaymakamı Musa Sarı ise, göreve başladığı Arsuz’da Karaağaç Restoranı’na sürekli geldiğini hatırlatarak, azmin, girişkenliğin ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına ortaya konan çabayı gördüklerini ve kendilerini taktir ettiklerini dile getirdi.

 

Kurdela kesiminin ardından davetliler, birlikte yemek yiyerek restoranın ilk konukları oldu.

 

Editör: TE Bilisim