Antakya da düzenlenen Gala gecesinde, Kadının gücü ve farkındalığını amaçlayan proje de İskenderunlu iş insanları  İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sanem Akpınar, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, Özkayalar’dan Vicdan Eraslan Özkaya, Nur Organizasyondan Nur Yanık ve Pınar Debeoğlu 33 kadın arasında yerlerini ve ödüllerini aldılar.

Projenin tasarım ve yapımcısı Gazeteci Yazar Ufuk Cavlı,  "33 Kadın Belgeseli Türkiye, bir sosyal sorumluluk projesi kadın gücü ve farkındalığını ön plana çıkarmak için Mersin, Adana, Hatay, Malatya, Mardin, Gaziantep, Kars, Erzurum ve İzmir'de ve tabi ki yavru vatan Kıbrıs'ta yapılacak olan bir proje. Mersin’den sonra Hatay’da da çekimlerini tamamladık. Çekimler tam 100 gün sürdü. Mersin’in 33 Kadın Belgeseli yerel ve yaygın TV kanallarında yayınlanmaya başlandı.” dedi.

Hatay’ın bütün ilçelerinde çekimler yaptıklarını belirten Cavlı, “Belgeselimiz 20 dakikalık bölümler halinde 33 bölümden oluşacak. Her hafta iki bölüm yayınlanacak. Yaptığımız çekimlerde, Hatay’ın gücü başarısı ve güzelliği ile, kadınların gücü başarısı ve güzelliğini birleştirmeye dikkat ettik. Yani tüm Türkiye’ye Hatay’ın güzelliği ile kadınlarının başarısını anlatmak istiyoruz. Hatay’ın tanıtımına bir nebze de olsa katkıda bulunabildiysek, buda bizim için ayrıca başarıdır. Çektiğimiz belgesel 25 yerel televizyon ve yaygın televizyonlarda yayınlanacak ”dedi.

Haluk Levent Adana'yı salladı Haluk Levent Adana'yı salladı

Editör: TE Bilisim