ATSİAD (Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş insanları Derneği) Başkanı Yusuf Yılmaz, bulundukları yörede ekonomi ile üyelerinin gelişimine katkı sunmak gibi, sorumluluklarını yerine getirmekle birlikte, sosyal ve sportif alanları da desteklemeyi öncelediklerini söyledi.

ATSİAD binasında voleybol takımı sporcularıyla bir araya gelen Başkan Yusuf Yılmaz, tüm sosyal sorumluluk projelerinde olduğu gibi spor alanında da ilgi bekleyen yeni kurulmuş, geleceğe önemli katkı sunacak olan voleybolcuların bu girişimlerinde yanında olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.  

Antrenörlerden Gizem Gündüz, İskenderun’da bir kadın Voleybol Kulübü eksikliğinden yola çıkarak, daha önce bu sporla uğraşmış, eski sporcular, beden eğitimi öğretmenleri, lise ve üniversite öğrencilerinden kurulu bir takım oluşturduklarını belirterek “Hepimizin spor geçmişi vardı. Artık meslek hayatına atıldık, öğretmenlik yapıyoruz, hale okuyan da var. İskenderun’da bir eksiklik vardı, eğitimciler ve eski sporcular olarak bu işi biz üstlenmek istedik. Dedik ki önce biraz kendimizi ispatlayalım, isim olarak tanınalım, sonra da voleybol okuluyla da devam edelim. Bölgemizde kız çocuklarına altyapı olarak bir şeyler yapalım, kademe kademe ilerlemeyi düşünüyoruz. Destek vereceklerine inandığımız ASİAD yönetimiyle temas kurduk. ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri hiç tereddüt etmeden desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 18. hafta sonuçları Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 18. hafta sonuçları

Editör: TE Bilisim