Edinilen bilgilere göre Altınözü ve Hassa Jandarma Dedektifleri tarafından, çeşitli tarihlerde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması  amacıyla yapılan çalışma sonucunda Altınözü ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının A.Y., H.Y., M.Ç. ve D.H. isimli şahıslar tarafından kiraladıkları araç ile çalarak Reyhanlı İlçesindeki Suriye uyruklu A.A. isimli şahsa sattıkları, Hassa ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının da O.C. ve  M.D. isimli şahıslar tarafından 31 YH .... plakalı araç ile birlikte gerçekleştirdikleri tespit edildi.  Şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı… Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı…

Şüpheli şahısların evinde yapılan arama sonucunda, çalınan 2 adet plazma TV. 2 adet tabanca, 4 adet tüfek, 1 adet tarihi eser tabanca ile çok miktarda değişik marka ve modelde malzeme ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

İşlemlerin tamamlanmasının ardından adli makama sevk edilen şüphelilerden A.A. ve M.D. hakkında adli kontrol kararı verildi, A.Y., H.Y., M.Ç., D.H. ve O.C. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Editör: TE Bilisim