İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve İskenderun Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek derneği çalışmaları ve 22 Mayıs tarihinde düzenleyecekleri 1. Türkmen şöleni hakkında bilgiler verdiler.

İskenderun halkına Kültürümüzü, örf ve adetlerimizin gelecek kuşaklara aktarılması noktasında çaba sarf ettiklerini belirten İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler; “22 Mayıs tarihinde İskenderun Aşkarbeyli köyü bağlama alanında bir şölen düzenliyoruz. Mehter takımlarının yanı sıra, okçuluk, binicilik, halk oyunları ve çeşitli etkinliklerimizin yer aldığı şölene tüm halkımızı ve İTSO Yönetimini de davet ediyoruz. Bu etkinliğimizde amacımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, insanlar arasındaki kardeşlik duygularını güçlendirmek, Örf ve adetlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmayı hedefliyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenleyeceği etkinliğin birlik, beraberli havası içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, Dernek Başkanı Ali Diler ve yönetimine başarılar diledi.

İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Ali Diler’in ziyaretinde, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ve İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu da yer aldı.

Toyota'dan "Önce Bağış Sonra Tur" Toyota'dan "Önce Bağış Sonra Tur"

Editör: TE Bilisim