Türk Havacılık Uzay Sanayi Malzeme Mühendisliği Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mete Bakır, İSTE Merkez Yerleşkede düzenlenen konferansta katılımcılarla bir araya geldi. Konferansa İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu ve Prof. Dr. Mustafa Yüksek, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç,  İSTE Akademik ve İdari Personeli, İSTE öğrencileri ve misafir lise öğrencileri katıldı.

Davetleri dolayısıyla İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye teşekkür eden Dr. Öğretim Üyesi Mete Bakır, TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi) hakkında bilgi vererek şirketin öğrenciler için sunmakta olduğu staj ve mezuniyet sonrası programlara yönelik bilgilendirmede bulundu.

Rektör İSTE'de Yapılanları Anlattı Rektör İSTE'de Yapılanları Anlattı

İskenderun Teknik Üniversitesi ile imzaladıkları ikili anlaşmaları hatırlatan Dr. Öğr. Üyesi Bakır öğrencileri kendileri ile çalışmaya davet etti.

TUSAŞ bünyesinde danışmanlık veren İSTE Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Oğuzhan Akgöl ve Doç. Dr. Ersin Bahçeci’yi takdim eden Dr. Öğr. Üyesi Bakır’ın sunumuna Doç. Dr. Ersin Bahçeci devam etti. Doç. Dr. Bahçeci TUSAŞ’ta yürütmekte oldukları projelerle ilgili bilgi verdi. Konferans soru cevap ve çekilişle öğrencilere hediye verilmesi ile sona erdi.

Davetlerini kabul ederek 7. Teknoversite Günlerine katılan Dr. Öğretim Üyesi Mete Bakır’a teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Teknopark’ta TUSAŞ’ın yerini alacağının müjdesini vererek “Göreve başladığımızda TUSAŞ’ta yerimizi alacağız demiştik. Sözümüzü tuttuk. Biri size bir şey yapamayacağınızı söylediğinde onları dinlemek yerine hedefinize odaklanın ve çalışmaya devam edin” dedi.

İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yüksek ve İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazif Çalış, Dr. Öğretim Üyesi Mete Bakır’a günün anısına plaket ve hediye takdim etti.  

Editör: TE Bilisim