16 Mayıs pazartesi günü başlayan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci Toplulukları Atatürk Haftası Etkinlikleri sona erdi.  3 gün süren Öğrenci Toplulukları Atatürk Haftası Etkinliklerinde müzik dinletileri, konserler, bireysel ve takım sporları müsabakaları, tiyatro gösterileri, uçurtma şenliği ve pek çok diğer kültürel etkinlik İSTE öğrencileriyle buluştu.

18 Mayıs’ta sona eren etkinliklerde, bireysel spor müsabakaları, Atatürk koşusu, bando gösterisi ve DJ Soykan yer aldı. Spor müsabakalarında derece elde eden öğrencilere madalya ve kupaları takdim edildi. Son olarak İSTE öğrenci topluluklarının düzenlediği Türk Gecesi ile Atatürk Haftası Etkinlikleri ile sona erdi. Hem sosyal hem de spor etkinliklerini öğrencilerle buluşturan İSTE’de birbirinden renkli anlar yaşandı. İSTE öğrencileri 3 gün boyunca süren aktivitelerle hem eğlendi hem de spor faaliyetleri ile önemli başarılar elde etti.

 “Öğrenciler eğitim aldıkları süre boyunca spordan sanata üniversite hayatının her alanında etkin olmalıdır” diyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, "Gençlerimizin sosyalleşmesi adına bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Spordan sanata, konsere pek çok kategoride düzenlediğimiz etkinliklerde öğrencilerimizle birlikteydik. İskenderun Teknik Üniversitesi olarak birlikte çalışıyor, birlikte eğleniyoruz. Bizim yönetim anlayışımızın merkezinde öğrenci var; öğrencilerimizin düşüncelerini, isteklerini önemsiyoruz. Bundan sonra da aynı anlayış ve düşünce ile ilerlemeye, üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

LGS için örnek sorular yayımlandı LGS için örnek sorular yayımlandı

Editör: TE Bilisim