Halkbank Kupa Voley’de 9. kez şampiyon Halkbank Kupa Voley’de 9. kez şampiyon

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Hakan Bolat Başkanlığında yürütülen başarılı çalışma sonucu yıllar sonra turuncu-mavili ruhu yeniden canlandırarak kentin takımını, ikinci sezonunda 3. Ligden, ikinci lige çıkarma başarısı gösterildi.  

2021-2022 futbol sezonunda Play Off’lara kalarak finalde şampiyonluğa atını yazdıran İskenderunspor Kulübü yıllar sonra kentte büyük bir coşku yaşattı. Geçmişten gelen turuncu-mavili kulüp etrafında İskenderunlu sevgi yumağı oluşturdu, kenetlenmesini sağladı.

TFF 2. Lig sezonu 27-28 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023'te sona erecek.

Bu yıl TFF 2. Ligde mücadele edecek olan İskenderunspor Kulübü yeni sezonda şampiyonluk takımı oluşturmak için transfer çalışmalarını kendi bünyesinde sürdürüyor.

9 FUTBOLCUYLA YOLLARINI AYIRDI

Turuncu-Mavili ekipte geçen yıl 2021-22 sezonunda kadroda yer alan ve şampiyonlukta emeği geçen futbolcuları Aydın Yılmaz, Metehan Baltacı, Osman Şahin, Onur Ural, Recep Metin, Muhammed Ergin, Buğra Temel, Ertaç Bağcı ve Ethem Pülgir ile yollarını ayırdığını duyurdu.

ALTI FUTBOLCU İMZA ATTI

Futbolcuları emek ve hizmetleri için teşekkür eden, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileyen İskenderunspor Kulübü iç transferde Abdurrahman Koyucu ile sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Turuncu-mavili Kulüp, Ümraniye spordan forvet oyuncusu Faruk Bavuk ile 3 yıl sözleşme imzaladı. Bonservis bedelini ödenerek kadrosuna kattı. Karacabey Belediye sporun dinamosu orta saha oyuncusu Kaan Yüksel ve Erbaasporda kalecisi Suphi Dağ ile de ikişer yıllık sözleşme imzalandı. 24 Erzincanspor’da forma giyen kanat oyuncusu Kadir Arı ve Sakaryaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Doğan Ateş birer yıllık sözleşme imzalayarak turuncu-mavili renklere bağladı.   

Editör: TE Bilisim