Turuncu-Mavili ekip Pazar günü Malatya Yeniyurt spor deplasman maçı hazırlıklarına bugün sabahtan itibaren Beş Temmuz stadında idmanlara başladı.   

“BİRLİKTE OYNADIĞIMIZ ZAMAN

HEP TEHLİKELİ OLUYORUZ”

Dünkü maçın değerlendirmesini yapan ilk golün kahramanı İsmail Güven takım ve ortam olarak iyi bir çıkış yakaladıklarının altını çizerek “Hem oyun, hem de birliktelik anlamında, bunu sahaya yansıttığımız sürece güzel sonuçlar alıyoruz. Takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum, zamanında bulduğumuz gollerle de maçı kopardık, maç daha farklı olabilirdi ama 3-0’da kaldı. Onun için mutluyuz, sorun değil bizim için” dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu da belirten Güven, “Biz bireysel ve takım olarak da iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Birlikte oynadığımız zaman hep tehlikeli oluyoruz rakiplere karşı. Maç maç basıyoruz, geçen haftaki gibi illaki berabere de olacak, daha kötü sonuçlar da olabilir çünkü lig uzun bir maraton ve rakipler bize karşı çok farklı oyun ve stratejiyle çıkıyorlar karşımıza. Maç maç gideceğiz, lig sonu hedefimiz tabi ki şampiyonluk ama bunu maç maç ilerleyerek başarabiliriz. İnşallah hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

“RAKİBİMİZ ŞU ANDA DÜZCE GİBİ GÖZÜKÜYOR”

Ethem Ercan Pülgir de, İskenderun.org TV mikrofonlarına şunları söyledi: “Takımda arkadaşlıklar çok iyi, yeni transferler çok vardı bu sene, uyum da sağladık, iyi de sonuç da alıyoruz. Rakibimiz şu anda Düzce gibi gözüküyor. İlerleyen zamanlarda onları da geçip şampiyon yapmak istiyoruz İskenderunsporu.  Bizim beklentimiz taraftarlar statları doldursun, hani bu başarıyı biraz da onlara borçluyuz.  Güzel taraftarımız var, her zaman bizi destekleyen.  Geri de olsak, önde de olsak fark etmiyor, her zaman destekliyorlar bizi. Onlara da çok teşekkür ediyorum”

“HEDEFİMİZE BİR ADAM DAHA YAKLAŞTIK”

Çarşambaspor maçında oynadığı güzel futbol attığı golle gönülleri fetheden Enes Soy ise öncelikle maça iyi hazırlandıklarının altını çizerek “Zor geçeceğini biliyorduk, evimizde maçın. İyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. İlk yarı golü bulduk, ikinci yarı golleri bulduk. Mutluyuz kazandığımız için. Hedefimize bir adam daha yaklaştık, rakibimizin puan kaybetmesiyle, bir puan kaldı aramızda…”

“ÇARŞAMBA MAÇINI UNUTUP,

YEŞİLYURT MAÇINA ADAPTE OLUYORUZ”

Takım olarak maça iyi hazırlandıklarını belirten Emre Gemici de, “Tempomuzla başladık, bir gol bulunca rahatlayacağımızı biliyorduk. Rahat geçti bizim için. İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Bundan sonra devam edeceğiz inşallah. Her hangi bir sıkıntımız yok, olması gereken her şeyi iyi bir şekilde yaptığımızı düşünüyorum sahada, hücumsal olarak defansif olarak. Önümüzde Malatya Yeşilyurt maçı var. Çarşamba maçını unutup, Yeşilyurt maçına adapte oluyoruz, inşallah Pazar günü de üç puan alıp içerdeki Düzce maçını bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.  

 

“DÜZCE ÖNÜMÜZDE, SERİ GALİBİYETLERLE LİDER OLACAĞIZ”

İrfan Başara da, dünkü maçı değerlendirerek kendileri için gayet iyi geçtiğini, iyi başlayıp sonunu da iyi getirdikleri bir maç olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi: “Rakip kalecinin çok önemli kurtarışlar yapmamış olsa sa, 6-7 olacak bir maçtı. Genel olarak da gayet iyi havamız. Sezona kötü başladık, hoca değişikliğinden sonra toparladık. Şu an bir problem yok, Düzce önümüzde, inşallah biz seri galibiyetlerle liderliği alacağız”

         “GRUBUN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMIYIZ”

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, taraftarın gerçekten Çarşamba günü, onların çalışıyor olmasına rağmen maça gelmeleri, takımı coşturmaları beni çok mutlu etti. Maç iyi geçti. Tabi ki biz rakibin kapanacağını biz çok iyi biliyorduk. Onlar bir puan almak için geldiler, attığımız ilk gol onların bütün hesaplarını değiştirince ikinci yarıya çok daha rahat çıktık. Normal oyun tempomuzu devam ettirdik. Zaten biz 1-0-2-1 öne geçince geriye yaslanan bir takım değiliz. Bu ligde çok gol atmayı hedefleyen bir takımız. Grubun da en çok gol atan takımı da biziz. Onların kalecisini de tebrik ederim, bayağı top kurtardı. O gününde olmasaydı 5-6-0 bitebilirdi maç. Yine de ben kendi çocuklarımı tebrik ediyorum. Yüreklerini sahaya koydular”  

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

 

 

Editör: TE Bilisim