Sezonun ilk yarısında ertelenen Kızılcabölük karşılaşmasını Beş Temmuz stadında oynayan turuncu-mavili ekip İskenderunspor hafta içi olmasına karşın coşkulu bir taraftar topluluğunu arkasına alarak maça başladı. Her iki takım da üç puan parolasıyla çıktığı karşılaşmada, ev sahibi ekip ilk dakikalardan itibaren rakibe baskı yaptı ataklar geliştirdi, konuk ekip de karşılık verdi.

Dakika 42’de konuk Kızılcabölük kalesinden gelen uzun topla ceza yayı dışında buluşan Hasan Şermet, son adamı geçerek kaleciyi de çalımladı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu, 0-1.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ev sahibi turuncu-mavili ekip soyunma odasına mağlup girdi.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi İskenderunspor soldan gelen pası rakip ceza yayı önündeki Enes Say’ın adeta önüne bıkaktı, bu futbolcu çok şık bir vuruşla topu rakip ağlarla buluşturdu ve skora eşitlik geldi, 1-1.

Dakika 58 konuk ekib, sağdan atağında, ceza alanı içersine atılan pasla buluşan Furkan Şahin’ın dokunduğu meşin yuvarlar ağları havalandırdı ve bir kez daha farkı bire çıkadı, 1-2.

Dakika 65’de Yasin Yener’in kornerine, Emre Gemici golle karşılık verince, ev sahibi ekip skorda dengeyi sağladı, 2-2.

Dakika 78’de Bu kez İrfan Başaran köşe vuruşunu soldan kullandı, altıpasın içerisinde yine Emre Gemici klasını gösterdi, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti.

Dakika 94’de Emre gemcinin sağdan geliştirdiği atakta, kestiği pasla Abdurraman aldığı topu uzattığı Yasin meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak dördüncü kez taraftara gol sevinci yaşattı.

TOFAŞ dörtlü final biletini kaptırdı TOFAŞ dörtlü final biletini kaptırdı

Editör: TE Bilisim