Beş Temmuz stadında oynanan karşılaşmayı coşkulu bir taraftar topluluğu izledi. İlk yarısı iki takımın da karşılıklı atakları, yakalanan gol pozisyonları sonuç vermedi ve ilk 45 dakika başladığı gibi golsüz 0-0’lık skorla noktalandı.

Hatice Kübra İlgün Sırbistan’dan madalyayla döndü Hatice Kübra İlgün Sırbistan’dan madalyayla döndü

İkinci yarıda ev sahibi ekip İskenderun spor konuk takım kalesini adeta ablukaya aldı ve üst üste geliştirdiği ataklarla rakibin direncini kırdı. Maçın ilk golü ev sahibi ekibin savunma oyuncusu Metahan Baltacı’dan geldi.

71. Dakikada Soldan kullanılan korner atışında kalenin sağ direğine yakın noktada kendini gizleyen Metahan Baltacı nefis bir kafa vuruşuyla topu doksana taktı ve takımının ilk golünü kaydetti, 1-0.

Sahanın adeta yıldızı Osman şahin İrfan’ın ara pasında meşin yuvarlağı 72. Dakikada ağlarla buluşturdu, 2-0

81. Dakikada Osman Şahin aldığı topu, söke sökü ceza alanına girdi kalecinin sağından topu plaseyle kaleye göndererek kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydeti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İskenderunspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Şile Yıldızspor’u 3-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırarak ‘zirve yarışı devam ediyor’ mesajı verdi.

Editör: TE Bilisim