Yola çıkmadan önce görüşlerini aldığımız teknik heyet ve sporcu kadrosu, iskenderun.org mikrofonlarına kentin desteğinin kendilerine ekstra bir güç ve motivasyon sağladığını ifade ettiler.

 

İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, İskenderun halkının ve şehrin ileri gelenlerinin de desteğini beklediklerini kaydederek; “Taraftarlarımız dün bizi ziyaret ettiler. Şehrin yanımızda olması bizi sevindiriyor. Biz de oradan avantajlı bir skorla dönüp, buradaki maçta o avantajı kullanıp finale çıkarak şampiyon olmak istiyoruz. Herkesin isteği de bizim için önemli, yanımızda olduklarını hissetmek bize ekstra bir güç veriyor. Taraftarlarımız zaten bugüne kadar hep yanımızdaydı” dedi.

 

Şehrin ileri gelenlerinden de bugüne kadar maça gelmeyenler, biraz uzak kalanları da yanlarında görmek istediklerini belirten Yenihayat “İnşallah onlar da bu işin içine girdiklerinde hep beraber önümüzdeki hafta Çarşamba’dan sonra finali konuşmaya başlarız. Finalde de İskenderunspor’un yıllardır beklemiş olduğu ikinci lig serüvenini başlatmak, o amaca ulaşmak, ondan sonra da buranın hak ettiği daha üst liglerde olacak bir şekilde planlamayı yapıp İskenderun’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz” diye konuştu.

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

 

Kaptan İrfan Başaran da; “İlk maçı zorlu mücadelenin ilk yarısı olarak görüyoruz. Ordu gerçekten iyi bir takım. Biz de kendimizi biliyoruz, biz de iyi bir takımız. Ligde Ordu’yu iki maçta da yendik ama onu bir kenara bıraktık, artık onları unuttuk. Yeni bir serüven başlıyor bizim için. Allah'ın izniyle sağ salim Ordu'ya gidip oradan da gereken sonucu alıp ikinci maçta burada avantajlı duruma geçmek istiyoruz” dedi.

 

BU ŞEHİR ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR

Play-Off’a hazır olduklarını kaydeden yıldız futbolcu Osman Şahin de ; şunları söyledi: “Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Fizik olarak, mental olarak çok hazırız maça. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor, biz de elimizden gelen her şeyin en iyisini sahaya süreceğiz. Galibiyetle dönmek istiyoruz her şeyin hayırlısı olsun” şeklinde görüşlerini dile getirirken Futbolcu Enes Soy ise; “İyi hazırlandık cuma günü saat 8'de Ordu’yla önemli maça çıkacağız elimizden gelen her şeyi yapacağız. Birincilik olmadı ama play-off’dan bir takım daha çıkacak. Şu an en güçlü adaylardan biri biziz, takıma güveniyorum, arkadaşlarıma güveniyorum. Ordu’ya gidip inşallah iyi bir sonuçla dönüp içerideki galibiyetimiz ile birlikte finale çıkarak, finalde de şampiyon olmayı hedefliyoruz”

 

Takım oyuncularından Emre Güler; “Zorlu bir süreç, bugün yola çıkıyoruz, iyi bir rakiple karşılaşacağız ama onları içeride ve dışarıda mağlup etmiştik. Yine inancımız tam olarak gidiyoruz, güzel bir galibiyetle, güzel bir sonuçla evimize dönmek istiyoruz. Bu galibiyeti, bu güzel sonucu taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Onlar da çok büyük destek oldular sağ olsunlar. İnşallah güzel bir sonuçla döneriz” derken oyuncu Murat Erdemir ise; “Playoff'ların ilk ayağını Ordu ile oynuyoruz inşallah oradan iyi bir sonuçla döneriz. Buradaki 2. ayağını da iyi bir şekilde atlatırız, finallere kalmak istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu sene şampiyon olacağız İskenderun halkı buna inansın” diye konuştu.

 

Futbolculardan Hakan Kuş da; “Elimizden geleni yapacağız orada, inşallah güzel bir skorla buraya döneceğiz, kendi evimizde 2. maçımızı oynayacağız Allah'ın izniyle finale kalmak için her şeyi yapacağız” şeklinde düşüncelerini dile getirirken oyuncu Muhammet Can Tuncer ise; “Play off’a iyi hazırlandık, herkes konsantre oldu, iyi bir sonuçla buraya döneceğiz. Kendi evimizdeki maçı da alıp inşallah finalde boy göstereceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim