İskenderun Beş Temmuz Stadında oynanan karşılaşmayı Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ile Lütfi Kaşıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve İskenderunspordan yetişen teknik direktör Samet Aybaba ile coşkulu bir taraftar topluluğu izledi.

Ev sahibi ekip saha ve seyirci avantajıyla başladığı maçta rakip kaleye ilk dakikadan itibaren yüklendi. Her iki takımın da karşılıklı ataklarla gol yollarını zorladı.

21. Dakikada ev sahibi ekip İskenderunspor Enes’in kaydettiği golle öne geçti. Her iki takımın da yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremediği ilk 45 dakikalık süre 1-0’lık İskenderunsporun üstünlüğüyle bitti.

49. dakikada turuncu mavili ekip, kendi sahasından çıkardığı meşin yuvarlağı soldan ceza alanın sağ köşesine atılan uzun pasla buluşan Abdurrahman Kuyucu çaprazdan yakaladığı net pozisyonu gole çeviremedi.

64. dakikada Emre yakaladığı gol pozisyonunu affetmedi ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

90. dakikada Osman Şahin takımının üçüncü golünü atarak, skoru 3-0 olarak belirledi.

Alınan bu galibiyetle hanesine yazdırdığı üç puanla İskenderunspor averajla grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

 

Editör: TE Bilisim