Yaptığı transferlerle futbol kamuoyunun dikkatlerini üzerine çeken İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı ve eski İskenderunspor kaptanı Levent Yılmaz ile taraftarlar ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin huzurunda, Ceo Jan Olde Riekerink ile Teknik direktör Ümit Karan’la sözleşme imzaladı.

İmza töreni öncesinde konuşan Başkan Hakan Bolat, kendisini bu işe getiren İskenderunspor sevdası olduğunu dil getirerek, yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını açıkladı. Başkan Bolat, altyapıya ve İskenderunspor tarihine büyük önem vererek işe başladıklarını kaydederek, şampiyonluğu ne kadar çok istediklerini yaptıkları transferlerle ortaya koyduklarını anlattı.

Tören sırasında eski başkanlardan Makzume’yi unutmadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Bolat, kendilerini İskenderunspor’un onursal başkanı ilan ettiklerini dile getirerek hazırladıkları plaketi vekil tayin edilen dönemin takım kaptanı Levent Yılmaz’a verildi.

İTSO Başkanı ve takımın kaptanlarından Levent yılmaz da, 11 yıl kesintisiz forma giydiği İskenderunspor’da çok güzel anılar yaşadığını hatırlatarak, Hakan Bolat başkanlığındaki bu oluşumu sonuna kadar desteklediklerini aktardı.

Büyükşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş da, Hataysporgibi İskenderunspor’u da desteklerini vurgulayarak, karşılıklı dayanışmanın her zaman olacağını vurguladı.

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, Erzinspor sürecinden bu güne kadar oluşumun merkezinde olduğuna dikkat çekerek, dün olduğu gibi bugün ve yarın da İskenderuspor’un yanında olacaklarını, stat projesinin de er kısa sürede ihaleye çıkacağı bilgisini aktardı.

Kaymakam Yönden, play-off maçları sırasında İskenderunspor’un peşine koştuğunu ve hayal ettiği 2. Lige çıkma hayalinin bu sezon gerçekleşeceğine inandığını anlattı.

Kürsüye çağrılan takım Ceosu, Riekerink ise, G. Saray’daki taraftarın takım sevgisini İskenderun’da gördüğünü ve çok hayran kaldığını vurguladı.

​Teknik direktör Ümit Karan ise, 10 yaşında geldiği İskenderun’da, İskenderunspor’da forma giyen iki dayısının maçlarını uzun süre izlediğini ve kader kendini yeniden bu güzel kente getirdiği için şanslı olduğunu, sezon sonunda da şampiyonluğa ulaşacakları vurgusunu yaptı.

​İmza törenine gelen taraftar ise, yaptıkları tezahüratlarla teknik kadro ve yönetimi alkışladı. Konuşmaların ardından teknik kadro ile Başkan Bolat arasında resmi imzalar, şampiyonluk tezahüratları arasında atıldı.

 

Editör: TE Bilisim