Misli.com 3. Ligde son anda play off oynama hakkı kazanan İskenderunspor A.Ş. 2. Lige yükselme maçlarında gösterdiği başarı ve performansıyla uzun bir aradan sonra ‘turuncu-mavili’ coşku tüm kenti sardı.

Yükselme maçlarında sahaya yansıttığı güzel futbol ile İskenderunspor A.Ş., elde edilen başarılı sonuçlar başta turuncu-mavili ekibe gönül vermiş kent halkını, ardından Hatay ve yurt genelinde ilgi duyan tüm sporseverlerin dikkatini çekti.    

Final maçını İstanbul’da Bucaspor ile oynayan sahada ve ekranları başında ortaya koydukları futbolla muhteşem bir 120 dakika izleten, ancak penaltılarda kaybeden İskenderunspor A.Ş. gönüllerin şampiyonu olarak akıllara kazındı.

Yeniden yapılanma sürecine giren, kentin ilk haber portalı İskenderun.org stüdyosunda yılların deneyimli ekibinden Gazeteci Ufuk Aktuğ, portalın yazarlarından spor adamı Hasan Korkmaz, Gazeteci Cuma Keseroğlu İskenderunspor A.Ş.’nin kentte yaşattığı coşkuya neden olan süreci, eksikleri, aksaklıkları ve elde edilen sonucu değerlendir, kamuoyu ile paylaştı.     

Editör: TE Bilisim