Bursalı Öykü Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek Bursalı Öykü Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek

İskenderunluların bitmez sevdası olan ‘turuncu-mavili’ ekibin zorlu mücadelesinin nasıl sonuçlanabileceğini sokaktaki kent halkına sorduk.

İskenderunspor sevdalısı futbolseverler İskenderun.org mikrofonlarımıza bu konudaki görüşlerini şu şekilde dile getirdiler;

 

-İskenderunspor geçmişte 2. Ligde oynayan bir takımdı. İnşallah başarılı olur.

-Liderle oynuyor, aradaki puan farkını kapatmak ve şampiyon olmak istiyorsa kazanması lazım. Takımımıza güveniyoruz, yarın maçtayız. İnşallah yeneriz, başarılar diliyoruz.

 

-Yarın ki maçı İskenderunspor alır. 2-0 biter bu maç.

-İskenderunspor bizim çocukluk sevdamız. 1967 yılında İskenderunspor-Düzcespor maçıyla başladı bu sevda. Çocuktuk, babamız götürmüştü bizi maça. O günden bu yana içimizdeki turuncu-mavi sevdası hiç bitmedi. Bu yıl da Hakan beyin yüksek performansıyla kurduğu takım başarılı sonuçlar alıyor, takip ediyoruz. İnşallah bu sene özlemi bitirecekler ve ikinci lige çıkacağız. Ondan sonrası da devam edecek. Altyapıya yönelip, kendi öz kaynaklarımızla yaratacağımız sinerji ile İskenderunspor süper ligde de oynayacak bir kapasiteye sahip. Yarın ki maç içinde başarılar diliyorum, inşallah galip geleceğiz.

 

-Bir futbolcu olarak Türkiye Futbol Adamları Derneği Hatay Şubesi kurucularındanım. Futbolun içinden gelen bir insanım. Hakan Bey’in İskenderun’a bir heyecan bir canlılık getirmesinden mutluluk duyuyoruz. Turuncu-mavi sevdalısıyız. İskenderunspor’un süper ligde gelecek potansiyelde futbolcu yetenekleri var. Hakan Başkan da alt yapılardan böyle bir imkanı yaratmak için gelmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz.

-İskenderunspor’un hastasıyım ben. Eskiden tüm maçlarını takip ederdik, nerede o eski günler. Artık tek dileğimiz 2. Lige çıkmasıdır. Yarın maçta olacağız.

-Yarın ki maçı inşallah alacağız ve şampiyon olacağız başka yolu yok.

 

Editör: TE Bilisim