Özşampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, yıllardır devam eden başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Özşampiyonlar aynı zamanda İskenderun Belediyespor bünyesindeki tekvandocu sporcular yapılan il seçmeleri müsabakalarında, kente dereceyle döndü.

 

 Özşampiyonlar Taekvando Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Korhan; “Payas Kapalı Spor Salonunda yapılan Hatay İl Şampiyonasına bizler de gerek Özşampiyonlar gerekse İskenderun Belediyesi olarak müsabakayı teşvik ettik. Anadolu yıldızların seçmesiydi, il şampiyonasıydı. 10 sporcumuzla katıldık. 10 sporcumuzun 8’i final atarak çok güzel bir başarı elde etti” dedi.

 

Bisiklet tutkunları Kemer'de buluşacak Bisiklet tutkunları Kemer'de buluşacak

8 sporcunun 5’inin birinci olduğunu, 3’ünün de ikincilik kazanarak başarı elde ettiklerini ifade eden Mehmet Korhan “Burada birinci olan çocuklarımız kısmet olursa Nisan’ın ilk haftasında Adana’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Grup Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Bu hafta sonu Karaman’da müsabaka var. Farklı kategorilerde mümkün olduğu kadar çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz, müsabakalara giriyoruz iki hafta önce Malatya’daydık, gençler müsabakası vardı. Bu hafta sonu Karaman’da ortaokulların müsabakası olacak. Çocuklarımızı her zaman müsabakalara hazır tutmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim