iskenderun.org mikrofonları kentte halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Ekibimiz sokakta mikrofon tuttuğu vatandaşlardan bir kısmı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanından çok memnun olduğunu, bir kısmı da kentle ilgili sıkıntılara işaret etti, çözüm bulunmasını istedi.

 

Soru yönelttiğimiz vatandaşlar iskenderun.org mikrofonlarına düşüncelerini şu şekilde ifade ettiler;

 

"-İnsanımıza yardımcı olmasını isterdim.

-Belediye Başkanının arkasında durup ona yardımcı olmak isterdim.

-Her şey çok pahalı, biraz ucuzlatsınlar. Yetim ve öksüz çocuklara destek olsun, yardım etsin. Onlara oyuncak, kıyafet alsın.

-Kütüphanemizi büyütsünler lütfen, kütüphanemiz çok küçük. Dolmuş fiyatları çok yüksek lütfen onu da düşürsünler.

-Hatay Büyükşehir Belediye Başkanından memnunum, çalışmaları güzel. Bize hizmet edecek adam lazım. İskenderun Gelişim Hastanesi önündeki kavşağa bir düzenleme getirmelerini istiyorum bilhassa biz engelliler için.

-Ben Mustafa Kemal Mahallesinde oturuyorum. Eyüp Sültan Caddesinde kaldırım yok, onu yapsınlar. Diğer çalışmalarından memnunuz.

-Ben İSTE’de öğrenciyim. Okulumuzda yeterli kampüs alanımız, kantinimiz, yeşil alanımız, oturacak bank yok. İskenderun’da yapabileceğimiz herhangi bir aktivite yok. Sadece ders çalışıyoruz. Bunun için bize bir alternatif sunmasını isterdim.

-Su faturaları yüksek geliyor. Bisiklet yolları insanları perişan ediyor. Halkın içine girsin, halkla konuşsun, halkın derdini dinleyip çalışmalarını öyle yapsın.

-Çok şey var söylenecek, çok problem var.  Hangi birini söyleyeyim.

-İyi bir insan, çalışkan bir insan… Hatay’ın her tarafını karış karış bilen bir insan.

-İş yok, güç yok, Allah insanlara yardım etsin başka ne diyelim.

-Çok memnunuz, İskenderun’u iyi yaptı. Kanalizasyon sorunlarına çözüm bulsun, kanalizasyonların içi hep toprak dolu, kötü durumdalar…

-Teşekkür etmek isterdik. Memnunuz. Ben doğum koçluğu ve emzirme danışmanlığı yapıyorum. Belediyede kadınlara ücretsiz eğitim vermek istiyorum. İki yıl önce mail atmıştım ona cevap vermediler.

-Kendisini seviyoruz ama ana yoldan Modern Evlere, Sakarya’ya giderken köşede pompa var. Oradan kötü kokular geliyor. Önlenirse iyi olur, başkana eksi puan getiriyor. Diğer hizmetlerden memnunuz.

-Ben kendisine oy vermedim ama memnunuz, gayet iyi hizmetler yapıyor, Avrupa statüsünde bir adam. Bir Ak Partili olarak kendisini tebrik ediyorum. Bundan sonra Ak Partiye oy yok. Ak Parti ‘The End’.

Katliam gibi kaza ölen 6 kişi yan yana defnedildi… Katliam gibi kaza ölen 6 kişi yan yana defnedildi…

Editör: TE Bilisim