Yaptıkları işin asıl temelinin gönüllülük olduğunu her fırsatta vurgulayan İskenderun Gençlik Merkezi gönüllü gençleri 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününe özel yaptıkları çalışmalarının görüntülerinden oluşan bir video klip çekti.

 

Farklı alanlarda gençlerin birçok gönüllük etkinliği yaptığı video da fidan dikiminden yardımlaşmaya, şehitlik ziyaretinden sokak hayvanlarını beslemeye kadar çeşitli gönüllülük hareketi işlendi. Gençlerin her zaman karşılık beklemeden bir çağrı ile insanlara, hayvanlara ya da doğaya yardım etmek ve en önemlisi mutlu etmek için koştukları da video klipte vurgulandı.

 

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin bugün, birlikte hareket ettikleri vefalı yol arkadaşlarının, güzel yürekli gençlerin günü olduğunu belirterek “Her zaman her canlıya yardım etmek, onları mutlu etmek için yüreğini ortaya koyan gençlerimize bu video ile bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bize inanıp bizimle yol alan, Gençlik Merkezinin kapısından girer girmez bu gün ne yapıyoruz diye soran, vatanın emin ellerde olduğuna dair inancımızı güçlendiren tüm gençlerimiz, iyi ki varsınız, sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

,

 

Editör: TE Bilisim