Corona virüse karşı ilçe genelinde aldığı önlemlerle yoğun mesaisine devam eden İskenderun Belediyesi tedbirleri elden bırakmıyor. İskenderunlunun evine kapandığı iki günlük süre içerisinde Belediyenin tüm birim ve ekiplerinin yoğun mesaisi ile coronavirüse karşı hijyen savaşı verdi.

 

Bu çerçevede Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde periyodik bir şekilde sürdürdüğü dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele mahallelerinde arasöz aracıyla cadde ve sokaklarda ilaçlı suyla dezenfektasyon yaptı.

 

ÇALIŞMALAR PERİYODİK YAPILIYOR

Coronavirüs ile mücadeleye ara vermeden devem ettiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bir yandan testi pozitif çıkan vatandaşlarımızın evlerinde dezenfekte çalışmaları yaparken diğer bir yandan dezenfektan aracı ile caddelerde ve sokaklarımızda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Bir diğer ekibimiz ise kamu, kurum, hastane ve farklı noktalarda dezenfekte çalışmaları yapıyor" dedi.

 

HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Tosyalı, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunun altını çizerek hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da ekiplerin 7/24 görev başında olduklarını, çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

 

 

 

Editör: TE Bilisim