Adliye binasının zemin katında yapılan programa Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Güngör Murat Uçar, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, İskenderun Baro Temsilcisi Av. Şükran Düzen, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile hakim, savcı ve avukatlar katıldı.

 

1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat: 14.00'da İskenderun Adalet Sarayı'nda gerçekleştirilen programda konuklar bir arada oldu, karşılıklı bol bol sohbet etme imkanı buldu.

 

TOSYALI’DAN BARO

TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ayrıca 2021-2022 Adli Yılı Açılışı dolayısı ile Hatay Barosu İskenderun Temsilciliğine de Ziyarette bulundu.

Başkan Tosyalı, Hatay Barosu Başkan Vekili ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen ve Baro Yönetim Kurulu Üyelerine yeni adlı yılda başarılar dileğini iletti.  

Editör: TE Bilisim