Yurt genelinde alınan pandemi kuralları çerçevesinde Covid-19 salgınıyla her alanda mücadele devam ederken, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehrin farklı noktalarında alınan tedbirlerin kontrolünün yanı sıra asayiş ve güvenliği tehdit eden, suçlularla suça meyilli şahıslara yönelik de uygulamalar yapıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün şehir genelinde yürüttüğü çalışmalara çevik kuvvet, motorize yunus ekipleri de katılarak kontrol noktasından geçen araç, motorlar durduruldu, evraklara bakıldı, arama yapıldı.  Yayalarda ise kimlik ve GBT’si kontrol edildi, şüphelenilen şahısların üzerleri arandı.  

İlçe genelinde gerçekleştirilen denetim uygulamalarında polisin havadan drone görüntülerinden de faydalanarak kural ihlalleri yapan sürücüler de affedilmedi.

Kentin birçok noktasında İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çevik kuvvet, asayiş, motorize yunus polisleri ve trafik ekiplerinin katıldığı Sanayi sitesi demir köprü civarında yapılan uygulama sırasında aranan bir şahsın da yakalandığı gözlendi. Kontrol noktasında gözaltına alınan şahıs adliyeye götürüldü.

Editör: TE Bilisim