Arsuz Gençlik Kampında düzenlenen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvasına destek olmak için Hatay'a gelen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu bu sebeple bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

İskenderun Gençlik Merkezine de konuk olan Topoğlu’na Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu’na, Gençlik Hizmetleri Sosyal-Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Cemal Sofuoğlu ile Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz Antakya Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Cunedioğlu da eşlik etti.

 

İskenderun Gençlik Merkezini gezen, Gençlik Merkezi gönüllüleriyle buluşarak sohbet eden Genel Müdür Dr. Emre Topoğlu beklentilerini, projelerini ve taleplerini dinledi.

 

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu’nun ve beraberinde Genel Müdür Yardımcıları M. Tayyip Kahyaoğlu, Gençlik Hizmetleri Sosyal-Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Cemal Sofuoğlu, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İskenderun Gençlik Merkezi ve gönüllü gençleri için bu ziyaretin çok kıymetli olduğunun altını çizen Ahmet Keskin “Kendilerinin desteğini her zaman yanımızda hissediyor ve bundan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerin Bakanlığının gençlerle iç içe bir kez daha anlattılar bu anlamda bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim