Geçen sezon talihsiz bir sonuçla süper ligden Engelsiz Basketbol 1. Ligine düşen İskenderun Engelliler, grubunun güçlü ekibi olarak sezon başından buyana şampiyonluk hedefini yüksek tuttu.

Grubunda 15. Hafta namağlup lider olarak zirvede mücadele eden İskenderun Engelliler kulübü, sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu İzmir’de ilan etti.

Yarıkkaya rüzgarı Mersin’de esti… Yarıkkaya rüzgarı Mersin’de esti…

Son maçını bugün kendi saha ve seyircisi önünde İlçe spor salonunda oynayan, Suat Atasever idaresindeki İskenderun Engelliler Basketbol takımı, Batman temsilcisini 78-63 mağlup etti.

 

İskenderun İlçe Spor salonunda yapılan karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, İskenderun Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Sedat Uysal, İskenderun Spor Kulüp Başkan Hakan Bolat, Başkan Vekili Melike Özdemir Bolat, ilçe Gençlik ve Spor müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Yükseliş Koleji genel Müdürü Davut Öktem, Belediye meclis üyeleri ve kalabalık taraftar topluluğu izledi.

 

Karşılaşmayı izleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şampiyonluğu geçen hafta ilan eden ve Süper lige yükselen takımın sporcularına "Şampiyonluk primi" sözü verdi.

 

Maç sonrası galibiyet ve şampiyonluk coşkusu yaşayan İskenderun Engelliler Basketbol Takımı Şampiyonluk pastası kesti. İskenderun Engelliler Basketbol takımı Başkanı Suat Atasever, Şampiyonluk pirim sözü veren Başkan Fatih Tosyalı'ya, protokol üyelerine, iş adamlarına ve taraftarlara teşekkür etti.

        

İskenderun.org ekibi olarak sezon başından buyana gösterdiği güzel performans, elde ettiği şampiyonluk ve süper lige çıkmayı hak eden İskenderun Engelliler Kulübü ve sporcularını kutlarız…

Editör: TE Bilisim