Aksaray İl Gençlik Spor salonunda oynanan karşılaşmayı izlemeye giden İskenderun Engelliler Kulüp Başkanı Suat Atasever de takımını deplasmanda yalnız bırakmadı.

18. Haftada 68 Aksaray Belediye sporun konuğu olan Engelsiz Basketbol 1. Ligi (B) grubu lideri İskenderun Engelliler spor, önüne koyduğu hedefe kilitlenerek, her maçı final havasında kabul edip, oyun disiplininden ödün vermeden mücadele etti.

Her maçta ortaya koyduğu güzel performansı, yaptığı sayılar ve rakibini de hayran bırakın oyunuyla 68 Aksaray Belediye spor karşısında 50-86’lık skorla salondan galip ayrılmanın gururunu yaşadı.   

18 haftalık maç maratonunu namağlup olarak kapatan İskenderun Engelliler kulübü Engelsiz Basketbol 1. Ligi (B) grubunda şampiyon olarak süper lige çıkma hedefine doğru adım adım yaklaşırken, geride önünde 6 haftalık maç trafiği bulunuyor.

Kulüp Başkanı Suat Atasever, İskenderun Engelliler takımının elde ettiği başarılarıyla, bölgenin gururu haline geldiğini belirterek mutlu sona 6 hafta kaldığını, namağlup bir şekilde şampiyonluğu tüm Hatay’a hediye etmek istediklerini söyledi.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Editör: TE Bilisim