İTSO İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Covid-19 ile mücadele kapsamındaki tedbir ve uygulamalar değerlendirildi, ayrıca aşı uygulamalarına ilişkin toplumda aşılama oranının arttırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Aşı olmanın kişisel ve toplumsal sorumluluk olduğunun altını çizen Kaymakam Yönden, aşı uygulamasında yaygınlık ve kolaylık sağlamak üzere 30 kişi ve üzerinde grup oluşturulması ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile irtibata geçilmesi halinde aşı ekibi marifetiyle mahallinde aşı uygulaması yapılabileceğine dikkat çekildi.

 

Pandemi tedbir ve kurallarına, hassasiyet ve duyarlılık gösteren halkın aşı konusunda da aynı hassasiyeti göstereceğine inancının tam olduğunu da sözlerine ekleyen Kaymakam Yönden, "Haftalık açıklanan vaka haritasında mavi kategoride yer almayı hedef olarak esas alıyoruz ve bu yönde hep birlikte azami gayret göstermeliyiz" dedi.

 

Toplantıya Kaymakam Yönden'in yanı sıra İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Kurum Müdürleri, Esnaf ve Meslek Odaları Başkanları, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Editör: TE Bilisim