İskenderun genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda güvenlik güçleri araç, motosiklet ve yayalar üzerinde denetim yaptı. Suçlulara karşı yapılan çalışmalara vatandaşlardan büyük destek geldi. Uygulama noktalarında, suç ve suça meyillilerle mücadele konusunda yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu ve desteklediklerini belirten verdikleri belirten vatandaşlar polise teşekkür etti.

İskenderun’da birçok birimin ortak yürüttüğü şok uygulamaları yakından takip eden İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de, şehrin 50 farklı noktasındaki çalışmaların bulunduğu yerlere ticari taksiyle gitti. Kontrol noktalarında vatandaşı denetleyen, polisleri de Emniyet Müdürü Nevzat Güneş denetledi.

Birçok uygulama noktasına ticari taksi ile gelen ve polisler tarafından durdurulan taksinin içinden emniyet müdürü Nevzat Güneş çıkınca tüm ekipler şaşkınlık içinde çalışmalarını sürdürdü. Uygulama noktalarında bulunan sorumlu amirlerden bilgi alan Emniyet Müdürü Güneş vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

İskenderun’da 50 farklı noktada 700 polisin görev aldığı gece şok uygulamasında ise yaklaşık 2 bin 672 vatandaş, 1518 araç 202 motosiklet kontrol edildi, 14 araca 11.336 TL trafik cezası uygulandı, 3 yoklama kaçağı, 2 aranan şahıs ile bir miktar uyuşturucu madde ve 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

TEYAKKUZDAYIZ...

İskenderun Kaymakamlığı da gece gerçekleştirilen şok polis uygulamasını sosyal medya hesabından ‘Dosta Güven, Düşmana Korku! Teyakkuzdayız...’ şeklinde paylaştı.

 

Editör: TE Bilisim