İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda hayvansever öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğe Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Minik Patiseverler kulübü, Ya-pa çocuk Akademsi, Bahçeşehir koleji, Yahya Kemal Beyatlı ilkokulu, Pamuk kreş, Simya Koleji, Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu öğretmen ve öğrencileri katılarak katkı verdi.

Etkinliğe katılan minik öğrenciler, hayvanseverler ellerinde ‘hayvanların korumasıyla ilgili pankart ve dövizlerle mesajlar verdi. Müzik eşliğinde minik öğrenciler dans gösterisi yaptı. Geçici Hayvan Bakım evi hayvanseverler ve minik konuklar tarafından gezildi, hayvanlara getirilen mamalar görevlilere teslim edildi.

Belediye Çevre koruma ve Kontrol Müdürü Necmiye Oktay, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcısı Tayfun Boda ve hayvan dostu Ahmet Yener’e ile bütün misafirlere teşekkür etti.

Geçici Hayvan Bakım evinde yavru kediler için yeni kurulan kedi beslenme ve barınma evinin de açılışını yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününe değinerek hayvan sevgisinin insanda merhamet duygusunu da arttırdığına vurgu yaparak “Hayvan sevmeyen insanı da sevmez” dedi.

Editör: TE Bilisim