Yapılacak spor salonu projesini yerinde incelemek üzere gittiği Mustafa Kemal Mahallesinde Muhtar İsa Taş ile birlikte incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı daha önce kente 15 farklı spor tesisi kazandırdıklarını söyledi.

Başkan Tosyalı kentin farklı bölgelerinde hizmete sunulan spor tesisleri ile pek çok önemli spor aktivitesine de ev sahipliği yapıldığını vurgulayarak “Spora verdiğimiz desteğimiz İskenderun'da yaşayan herkesin spor yapmasına kadar devam edecek. Yapılan spor yatırımlarımız ile hem çocuklarımız, gençlerimiz ve mahalle sakinleri spor yapıyor hem de herkesimi spora teşvik etmiş oluyoruz" dedi.

YENİ SPOR SALONLARINI KENTİMİZE KAZANDIRACAĞIZ
İskenderun Belediyesi olarak spor alanındaki yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Tosyalı, “Bu kapsamda ihtiyaç duyulan bölgelerde spor salonları yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki vatandaşlarımız spor yapmak istesin. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız'' diye konuştu.  

BAŞKAN FATİH TOSYALI'YA TEŞEKKÜR

Yer teslimi gerçekleştirilen Spor Salonu projesinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı'ya teşekkür eden Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ise şunları söyledi: "Sağ olsun Başkanımız bizlerin her zaman yanında. Mahallemizde birçok hizmet yapılıyor, yapılmakta. Çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı'ya çok teşekkür ediyoruz"

 

 

Editör: TE Bilisim