Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Dr. Sonay Altunay Bayraktar ve kulüp yönetim kurulundan Nilay Atayurt, Dilay Dolar, Alev Bahadırlı ve İlke Ekmekçi’nin katıldığı etkinlik tam bir bayram havasında geçti. Yönetmen Atilla Yaprak ve oyuncuların ortaya koyduğu çocuk oyununda öğrenciler keyifli anlar yaşadılar.

 

Defne Belediyesinin katkılarıyla Ulusal Egemenlik Bayramı çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Tavla Ahmet Edip Rende İlkokulu öğrencilerine ayrıca bayraklar hediye etti, kek ve meyve suyu ikram etti.

 

eTwinning'te Türkiye ilk sırada eTwinning'te Türkiye ilk sırada

Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Dr. Sonay Altunay Bayraktar Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına eşi benzeri olmayan bir bayramda armağan ettiğini belirterek “Tavla Ahmet Edip Rende İlkokulu’nda çocuklarla bir arada olduk. Biz de öğrencilerimiz de büyük keyif adı. Bu özel günde bizlere destek olan Defne Belediye Başkan Yardımcısı Girne Mansuroğlu’na, Belediye Sıfır Atık Müdürü Alaaddin Çatak’a, İlkokul Müdürü Erkan Türkmen’e ve oyun yönetmeni Atilla Yaprak ve oyunculara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilisim