Ramazanın gelmesi ile birlikte geçtiğimiz yıl ihtiyaç sahibi 55 aileye uzanan Belen İmam hatiplilerin eli bu kez 63 aileye uzandı.

Rektör İSTE'de Yapılanları Anlattı Rektör İSTE'de Yapılanları Anlattı

Hazırlanan kuru gıda kolilerini dağıtan Belen İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri  “Bölüşürsek Tok Oluruz, Bölünürsek Yok Oluruz” sloganıyla hareket ettiler. Okul öğretmenleri, öğrencileri, veliler ve okulun önceki çalışan öğretmen ve gönüldaşlarının elbirliğiyle hazırlanan koliler, öncelikli ihtiyaç sahibi okul öğrencileri olmak üzere diğer ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

 “Birlikten kuvvet doğar” atasözünü hatırlatan Belen İmam Hatip Ortaokulu okul, gerçekleştirilen etkinlikle, öğrencilere merhamet duygusu, yardımlaşma, dayanışma ve iyilik yapmanın erdemini yaşatıldığı aktarıldı.

Okul Müdürü Mevlüt Oduncu; "Her yıl ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirdikleri dağıtım faaliyetlerinin bu yıl 4.sünü yaptıklarını belirtti. İlk sene 30, 2.sene 50, 3.sene 55 bu sene de 63 adet ramazan kolisi dağıttıklarını belirterek, bu güzel organizasyona katkı sunan bütün öğretmen, öğrenci, veli ve gönüldaşlarına teşekkür edip, tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı.”

 

Editör: TE Bilisim