İskenderun Gençlik Merkezi, Meslek Edindirme Programlarından Dikiş Atölyesi’nde İğne Deliğindeki Hayatlar isimli projenin kursiyerlerine özel bir etkinlik düzenledi. Türk ve yabancı uyruklu kadınların bir arada eğitim aldığı atölyede kursiyerler, Belen Seyir Terası’nda Hatay’ın yöresel lezzetlerini elleriyle yaparak farklı bir deneyim yaşadı.

Kursiyerler üç gruba ayrılarak Hatay yöresel lezzetlerinden içli köfte, mantı ve aşure yaptı. Yemekler ve tatlı pişerken şarkılar eşliğinde eğlenerek güzel vakit geçiren kursiyerler, terasın deniz ve dağ manzarasına karşı sıcacık çaylarını yudumlayarak günün yorgunluğunu attılar.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin kursiyerlerin eğitim saatleri dışında da grup çalışması yaparak sosyal anlamda kaynaşmalarını amaçlayan bu güzel etkinlik için Uluslararası Göç Örgütü (İOM)’ ne teşekkürlerini iletti.

Keskin, Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Proje’sinin Meslek Edindirme Programlarından Türk ve yabancı uyruklu kadınların kaynaşmasını sağlayan “İğne Deliğindeki Hayatlar” ismiyle hayata geçirdikleri projelerinin becerikli kadınlarının Belen Seyir Terasında birlikte Hatay lezzetlerini deneyimlediklerini söyledi.

Antalya'da trafik kazasında çıkan yangında can verdi Antalya'da trafik kazasında çıkan yangında can verdi

Editör: TE Bilisim