Milli Eğitim Bakanlığının “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesini desteklemek ve bu alanda okullara kitap kazandırmak amacıyla Belen ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan proje kapsamında düzenlenen turnuvanın final maçı oynandı.

Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda gerçekleştirilen futbol turnuvasının final maçını izlemeye Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İl Milli eğitim Müdürü Mesut Çerko, Belen, İskenderun ve Arsuz  ilçe Milli eğitim müdürleri ile çok sayıda öğrenci ailesi katıldı. Proje koordinatörü öğretmen Osman Güneri’nin yoğun çabasıyla geniş kitlelere ulaşan kampanyaya ülke genelinde de ünlü isimler destek verdi.

Ödül töreninde konuşan Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, bugün çok değerli bir organizasyon gerçekleştirdiklerinin altını çizerek “Çocuklarımız kitap okuma alışkanlıklarını genişletmek ve aynı zamanda sporla iç içe olmaları sağlamak amacıyla düzenlenen bu projede emeği geçen proje öğretmeni Osman Güneri’yi tebrik ediyorum” dedi.

Proje kapsamında futbol turnuvası finalinin ardından düzenlenen törenle Protokol üyeleri tarafından ödüller öğrencilerle buluşturuldu.

 

Türkiye'yi Estonya’da Temsil Edecekler Türkiye'yi Estonya’da Temsil Edecekler

Editör: TE Bilisim