Arsuz Narduzu Meslekı ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mesleki eğitim gören öğrenciler atölyelerde ürettikleri giyimleri ihtiyaç sahiplerine veriyorlar.

Nardüzü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Özay,  birçok aileyle bir araya geldiklerini belirterek,” Okulumuzda öğrencilerimizin ürettiği 120 eşofman, kazak mont, kaban, ayakkabı, pantolon vs. dağıtımı yapılmıştır. Ayrıca 105 öğrenciye triko ve kazaklarla giyim yardımı gerçekleştirmiş, 65 yaş ve üstü yaşlı ziyareti gerçekleştirilmiştir. “

KIZ ÇOCUKLARIMIZA BÜYÜK DESTEK

Nardüzü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özay,  Okuyamamış, kız çocuklarına her türlü desteğin verildiğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

Okullarda yeniden ders başı! Okullarda yeniden ders başı!

“ Bölgemizde okumak isteyip de Okuyamamış kız çocuklarına ustalık belgesi, iş yeri açma belgesi ve diploma alacak noktaya verilen eğitimlerle getirilmektedir. Okurken aile bütçesine katkı sağlayacak kız çocuklarımız para kazanmalarının yanı sıra meslek sahibi olabileceklerdir. Okul olarak eğitim ve meslek edindirmenin yanı sıra üretilenlerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına devam edeceğiz. Katkısı olan velilerimi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür etmek istiyorum.”

Editör: TE Bilisim