3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Arsuz Yönder Okullarının  minik öğrencileri, önce işletmelerde denetim yaptı; ardından da İskenderun Engelliler basketbol takımının sporcularıyla okul bahçesinde sohbet etti.

İSTE Artık Payas’ta da parlayacak İSTE Artık Payas’ta da parlayacak

İlk etkinliğini Arsuz zabıta ekipleriyle birlikte yapan minik öğrenciler, belirlenen işletmeye farkındalık yaratma amacını taşıyan bir ziyarette bulundu. Engelli standartlarına uygun bir işletme olması dolayısıyla İşletme Müdürü Ali Özhan Korkmaz'a teşekkür eden öğrenciler, plaket vermeyi de ihmal etmedi. 

 

MİLLİ SPORCULARLA SOHBET

İkinci etkinliğini okul bahçesinde gerçekleştiren Yönderli öğrenciler, İskenderun Engelliler Basketbol takım kaptanı ve antrenörü Sinan Aslan, sporcular Fatih Bayram ve Selvi Kılcılar’ı konuk etti.

Öğrencilerle sohbet edip öğrencilerin sorularını cevaplandıran sporcular, kendileri engelli olmalarına rağmen hırsla, inançla birçok engeli aştıklarını, Türkiye’de ilk engelli basketbol takımını kurduklarını anlatarak minik öğrencilere öğütler verdi.

Havanın da güzel olmasından faydalanan engelli sporcular, tek potada gösteri yaptı. Minik öğrenciler, sporcuları alkışlarken sevgi gösterisinde de bulundular.

Editör: TE Bilisim