Turuncu mavili takımın Kulüp Başkanı Hakan Bolat, İlk yarıyı hedeflediklerinin üç puan altında kaldıklarını ifade eden Bolat, iyi futbol oynayan bir takım olduklarını, İskenderunlu futbol severlerin desteğiyle de şampiyon olacaklarını inandığını belirtti.

Sezon başında iyi bir ekiple işe başladıklarını kaydeden Bolat; “Tamamen yeni bir ekip kurduk, transferler için çok uğraştık. 6-7 haftadan sonra takım yerine oturdu. İlk 5 maçta beklemediğimiz puanlar kaybettik ama sonradan toparlandık. Her şey yolunda Oyun anlayışımız, oyun taktiğimiz her şey yerine oturdu. Çok iyi gidiyorduk, deplasmanda Malatya maçında puan kaybettik. Kesinlikle orada hakem hataları vardı. Şile ve Darıca maçında da çok fazla hakem hataları vardı. Şile maçında 2 penaltıyı vermedi, ikisi de çok rahat görülebilecek penaltılardı. Orada 3 puan kaybettik, 2 maçtan 2 puan alsaydık bugün liderdik. Darıca maçındaki hakemi de herkes gördü. Hakemlerden dolayı biraz kızgınız, biraz şikayetçiyiz. Bunun düzelmesini istiyoruz. Mesela bu haftaki hakem gerçekten çok iyi maç yönetti. Üst klaslara gidebilecek bir hakem. Bu tür hakemlerle yönetilmesini istiyoruz biz, özellikle büyük maçlarda büyük takımların oynadığı maçların.

GURUBUMUZ ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ

İkincisi şanssız, sert bir gruba düştük. Şu an 6-7 tane takım şampiyonluğa oynuyor, hepsi çok iyi para harcadı şampiyonluk için. İstanbul'daki bütün futbol otoriteleri bizim grup için şampiyonlar ligi diyor, maçlar da çok zevkli geçiyor. Bizim grubu çok takip ediyorlar. Takımlarda çok enteresan futbolcular var, birinci lig seviyesinden gelmiş bayağı iyi futbolcular var. İlk yarı hedeflediğimiz puanın 3 puan altında kaldık. Şampiyon olmak istiyorsan evindeki bütün maçları yeneceksin, deplasmanlardan da en az 1 puan alacaksın. Buna göre hesaplarsak 1 puan aşağıdayız. Şanslıyız ki rakiplerimiz de hedefledikleri puanlara ulaşamadılar. Bence biz şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Seyircimiz çok iyi, futbolcularımız burada çok mutlu, şehir çok güzel bunlar çok önemli. Paralarını gününde ödeyen, bütün ödemelerini gününde yapan Türkiye'de yaklaşık 4-5 kulüpten biriyiz. Çok güzel futbol oynuyoruz, seyretmesi zevk veren, baskılı, sahada ne yapmasını bilen bir futbol oynuyoruz. 2-3 genç oyuncu takviyeleri ile daha iyi şeyler yapacağız. Hedeflenen şampiyonluğa bu sene ulaşacağız” şeklinde konuştu.

KUŞADASI MAÇI ZOR BİR MAÇTI

Pazar günü oynanan Kuşadası maçını da değerlendiren Bolat; “Bu maç mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Kuşadası da iyi bir rakip, ilk 8-9. haftaya kadar liderlerdi, şampiyonluğa hazırlanan bir ekip. Zor bir maçtı bizim içine ama kolay bitti. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Alışılmışın dışında bir taktikle çıktık, 4 forvetle çıktık iyi bitti, ligi de iyi bitirdik. Rakibimiz Düzcespor’un da mağlup olmasından dolayı puan farkı bire düştü. İnşallah daha da iyi şeyler olacak. Bizim grup çok sert bir grup, çok şampiyonluğa oynayan takımlar var, küme düşmek istemeyen takımlar var. Bu tür sürpriz sonuçlar her zaman olacak, buna hazırlıklı olmak lazım. Önümüzdeki maç yine kendi sahamızda Aksaray’la oynayacağız 16 Ocak'ta. 2 hafta üst üste kendi evimizde olmamız da çok iyi, inşallah şampiyon olacağız bütün motivasyonumuz bunun üzerine” diye konuştu.

Hatice Kübra İlgün Sırbistan’dan madalyayla döndü Hatice Kübra İlgün Sırbistan’dan madalyayla döndü

Editör: TE Bilisim