Antakya İlçe Emniyet Müdürüülğü sorumluluk alanlarında Kamu düzeninin sağlanması, virüs salgının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetmek, başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı, uyuşturucu madde ve kaçak eşyanın tespiti ile halkımızın güven ve huzurunun sağlanması amacıyla denetim yaptı.

Ekipler Narlıca Mahallesi ve bağlı ara sokakları, Narlıca Atatürk caddesi, Reyhanlı yolu üzeri, Vali Utku Acun Caddesi, Adnan Menderes Caddesi, sabit ve yaya olarak seyir halinde Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, GİM Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü Antakya ve Defne İlçe Emniyet Müdürlüğü katılımıyla 259 personel, 34 ekip ile denetim gerçekleştirdi.

Yapılan adli ve önleyici Polislik hizmetleri kapsamında;2298 vatandaşın genel bilgi toplama kaydı soruldu, 332 araç kontrol edilen çalışmalarda; Bir şahsın 5607 sayılı kanuna muhalefetten arandığı, kontrolü yapılan bir motosikletin 2 adet Hacizli Yakalaması olduğu tespit edildi. 1 adet Yoklama kaçağı şahsa gerekli tebliğ yapıldı, maske takmayan 2 şahsa gerekli idari işlem uygulandı. 1 araca muayene olmadığından 652 TL, 1 şahsa seyir halindeki araçta direksiyon başında telefonla konuşmaktan 314 TL para cezası uygulandı.

 

Editör: TE Bilisim