Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce Hataylı, Kıraç’ın şarkılarına hep birlikte coşkuyla eşlik etti. Pandemi sebebiyle konserlerine ara vermek zorunda kaldığını söyleyen Kıraç, Hatay konserinin uğurlu gelmesini diledi. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın katıldığı konserde Kıraç, Endamın Yeter, Karahisar Kalesi, Zaman gibi şarkılarını seslendirdi.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen HBB Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkürlerini sunan Kıraç, Atakaş Hatayspor’u da unutmadı. 2007 yılında Fenerbahçe için marş yaptığını hatırlatan Kıraç, belki bir gün Hatayspor için bir marş yapabileceğini söyledi.

Konser öncesi Hataylıların bayramını kutlayan HBB Başkan Vekili Adnan Özkaya “Hatay’ın ana vatana katılışını coşkuyla kutluyoruz. Sizi burada görmek çok güzel. Hatay benim şahsi meselem diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. Bizi onurlandırdığı için Kıraç Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sahne performansı ve sesiyle Hataylılara unutulmaz anlar yaşatan Kıraç, şarkılarına eşlik eden Hataylıların enerjisi ile güzel bir konsere imza attı.

Editör: TE Bilisim