Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalarda H.A, A.H., O.A. ve M.G.isimli şahısların Kışlasaray Mahallesinde bulunan ikametlerinde arama yapıldı. Aramada; 8,55 gram Metamfetamin, 1,17 gram Takoz Esrar, Daralı 3 kilo 030 gram Metamfetamin karışımlı Kristal ele geçirildi, şahıslara TCK 191. maddeden işlem yapıldı.

 

S.D. isimli şahsın Çöğürlü Mahallesinde bulunan ikametindeki aramada ise daralı 3,70 gram Kubar Esrar, Boyları 25 cm ile 40 cm arasında değişen 3 kök Kenevir Bitkisi, 1 adet toplu tabanca ve tabancaya ait 17 adet dolu fişek, 1 adet tabanca ile 1 adet şarjör ve şarjöre ait 4 adet dolu fişek ele geçirildi. Şahsa TCK 191. Maddeden ve 2313 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı, tabancalar Samandağ İlçe Jandarma Karakoluna teslim edildi.

 

Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan 1 yıl 8 ay kesilmiş hapis cezası bulanan İ.U. isimli şahıs yapılan çalışmalar sonucu yakalandı, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Editör: TE Bilisim