Misli. Com 3. Ligi 1. Grubunda sıkıntılı bir sezon geçiren Payasspor, bölge sporunu yakından tanıyan eski İskenderun Demir Çelikspor Teknik direktörü Haluk Bulgur ile temasa geçerek prensipte anlaştı.  

Mart ayının ilk günlerinde yapılması planlanan kongrede Kulüp Başkanlığını işadamı Hakan Kayın'ın alacağı kesin gözüyle bakılan Payasspor’da pazartesi günü önemli bir görüşme olacak.  Gelen teklif karşısında memnuniyetini dile getiren Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, Pazar günü İskenderun’a gelecek ve pazartesi günü de Payasspor yöneticileriyle masaya oturacak.
 İskenderun ORG’ye özel açıklama yapan Teknik Direktör Bulgurlu, gelen teklifle memnunluk duyduğunu dile getirerek, 8 yıl sonra İskenderun ve Payas’a gelecek olmaktan büyük heyecan yaşadığını söyledi.
Bulgurlu, Payasspor’un ligdeki yerinden üzüntü duyduğunu kaydederek “Üzerime bir görev düşerse seve seve yerine getiririm. Futbol kariyerimizin büyük bir bölümün geçtiği bölgeye yeniden gelmem bana mutluluk verdi. Pazartesi yapacağımız görüşmenin ardından inşallah Payasspor’u futbolcu kardeşlerimizle birlikte üst sıralara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.
Bölgemizde Spor Kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevilen spor adamı olarak bilinen başarılı Teknik Direkötör Haluk Bulgurlu, aralarında Hatay Spor, Körfez İskenderun Spor, Çankırıspor, Ankara Demirspor, Kırklarelispor’un da aralarında bulunduğu birçok takımı çalıştırmıştı. Bulgurlu, bu sezon Mamakspor'un sportif direktörlük görevini üstlenmişti.

 

Editör: TE Bilisim